CCSF Academic Senate Executive Council Agenda Wednesday, 2019 October 30, 2:30-5:00 pm Ocean Campus, MUB 140

Note: Times are estimates and subject to change. Agenda is not official until adopted. Materials folder

- I. Call to Order 2:30 (1 min)
- II. Adoption of Agenda 2:31 (1 min)
- III. Public Comment 2:32 (10 min)
 - A. This portion of the meeting is reserved for persons desiring to address the Senate on matters not on the agenda. No actions will be taken. Each individual is limited to one minute.
- IV. Consent Agenda 2:42 (3 min)
 - A. Approval of Minutes from 2019, October 16*
 - B. SEA Coordinator Job Description +*
 - C. School name process+*
- V. Administration report: Chancellor Rocha 2:45 (30 min)
- VI. Officer reports 3:15pm (20 minutes)
- VII. Appointments: Committee, Task Force, Work Group Appointments 3:35 (10 min)
- VIII. Reports, Updates, and Discussion items
 - A. CTE Liaison report 3:45 (10 min)
 - IX. Unfinished Business
 - A. Senate resolution process 3:55 (10 min)
 - B. Reinhertz room resolution+* 4:05 (10 min)
 - X. New Business
 - A. Frequency language in Scheduled Notes+ 4:15 (15 min)
 - B. CVC-OEI Consortium 4:30 (15 min)
 - C. ASCCC resolutions for Fall Plenary* 4:45 (15 min)
 - XI. Adjournment, in memory of Lene Johnson, 5:00

^{*}Signifies that the materials should be found in the Materials folder

⁺Signifies that supporting material or the text of a (possibly partial) draft resolution can be found below (or will be soon).