



50 Phelan Avenue, Box E-202, San Francisco, CA 94112 ● (415) 239-3611 ● Fax (415) 452-5115 www.ccsf.edu/academic-senate ● email: asenate@ccsf.edu

Curriculum •Degree Requirements •Grading Policies •Program Development •Student Prep & Success •Governance Accreditation •Professional Development •Proaram Review •Plannina & Budaetina Processes •Others as aareed

## CCSF Academic Senate Executive Council Agenda FINAL AGENDA Wednesday, March 13, 2019, 2:30-5p.m. Ocean Campus, MUB 140

March 13 Materials Folder

- I. Call to Order 2:30 (1 min)
- II. Adoption of Agenda 2:31 (1 min)
- III. Officers' Reports 2:32 (23 min)
- IV. Public Comment 2:55 (10 min)
  - A. This portion of the meeting is reserved for persons desiring to address the Senate on matters not on the agenda. No actions will be taken. Each individual is limited to one minute.
- V. Consent Agenda 3:05 (5 min)
  - A. Approval: Minutes from 2019 February 27\*
  - B. (Preliminary) Approval: Next Academic Year's Meeting Calendar\*
  - C. Ratify Curriculum Committee Guidelines for Expedited Procedures\*
- VI. Appointments: Committee, Task Force, Work Group Appointments 3:05 (10 min)
- VII. Planning, Reports, and Updates
  - A. Guided Pathways 3:15 (10 min)
  - B. Facilities Master Plan Report (placeholder)
  - C. CTE Liaison Report 3:25 (10 min)
  - D. Student Equity & Achievement (Equity, SSSP, & BSI) Plan (placeholder)
  - E. Adult Education Program (formerly AEBG) (placeholder)
  - F. Budget Committee (placeholder)
  - G. ACCJC 'Stretch' Goals and Mid-Cycle Report 3:35 (15 min) [link to last year's goals]
- VIII. Unfinished Business
  - A. None at this time.
  - IX. New Business
    - A. Ed Tech Presentation: Title 5 Changes on Training and Accessibility 3:50 (10 min)
    - B. First Reading: Education Master Plan 4:00 (30 min) <u>2018-2025 Education Master Plan Update</u> (Dec. 2018 draft) <u>Reworked goals document</u> (Feb. 19, 2019 draft)
  - X. Special Order of Business: Welcome Trustees Randolph and Temprano 4:30 (15 min)
  - XI. Administration Report 4:45 (15 min)
- XII. Adjournment in memory of Daniel Peck 5:00 (13 days, 21 hrs, 30 min)

\*Signifies that the materials might be found in the Materials folder

Next Academic Senate meeting Wednesday, 2019 April 3 at the Ocean Avenue Campus room MUB 140 Committee on Committees 2:00-2:25pm Academic Senate 2:30-5:00pm