The Academic Senate

C I T Y C O L L E G E O F S A N F R A N C I S C O 50 Phelan Avenue, Box E-202, San Francisco, CA 94112 ● (415) 239-3611 ● Fax (415) 452-5115 www.ccsf.edu/academic-senate ● email: asenate@ccsf.edu

Curriculum • Degree Requirements • Grading Policies • Program Development • Student Prep & Success • Governance Accreditation • Professional Development • Program Review • Planning & Budgeting Processes • Others as agreed

CCSF Academic Senate Executive Council Agenda Wednesday, September 30, 2015, 2:30 - 5:00 p.m. Ocean Campus, MUB 140

- I. Call to Order 2:30
- II. Adoption of Agenda (1 min) 2:31
- III. Approval of the Minutes (2 min) 2:32
 - A. May 13, 2015
 - B. September 2, 2015
- IV. Public Comment (10 min) 2: 34

This portion of the meeting is reserved for persons desiring to address the Senate on matters not on the agenda. No actions will be taken. Each individual is limited to two minutes.

- V. Officers' Reports (10 min) 2:44
- VI. Consent Agenda (1 min) 2:54
 - A. 3CSN Proposal for Equity Funding Proposal Lillian Marrujo-Duck
 - B. Appointment of Rachel Cohen to Innovation in Higher Education Task Force
- VII. Appointments
 - A. Committee Appointments Dana Jae Labrecque (5 min) 2:55
- B. Task Force and Workgroup Appointments Dana Jae Labrecque (5 min) **3:00** VIII. Old Business (none this time)
- IX. New Business
 - A IGETC/CSU Outcomes Kristina Whalen (pulled from 9/16) (10 min) 3:05
 - B. GE Area D & H Outcomes Deborah Goldsmith 1st read (10 min) 3:15
 - C. Pathways Proposals in Child Development and Community Health Hal Huntsman (10 min) **3:25**
 - D. Equity Funding Project Prioritizations for Sept. 30th Tracy Burt (10 min) 3:35
 - E. Union/Senate conversation on Contract Negotiation Article 9 (20 min) 3:45
- X. Reports
 - A. EASE Task Force Update Lisa Romano (10 min) **4:05**
 - B. Student Health Services Update Becky Perelli (5 min) **4:15**
 - C. SSSP Progress Update and Feedback Lidia Jenkins (10 min) **4:20**
 - D. Committees Update Dana Jae Labrecque (10 min) **4:30**
 - E. Pathways to Law School Application Preview (10 min) **4:40**
 - F. PGC Update Lillian Marrujo-Duck (5 min) **4:50**
- XI. Open Forum (5 min) **4:55**
- XII. Adjournment: 5:00

Next Academic Senate Meeting Wednesday, October 7, 2015, 2:30-5:00 Executive Council Meeting Committee on Committees, 2:00-2:30 Mission Campus, Room 109