## The Academic Senate

C I T Y C O L L E G E O F S A N F R A N C I S C O 50 Phelan Avenue, Box E-202, San Francisco, CA 94112 ● (415) 239-3611 ● Fax (415) 452-5115 www.ccsf.edu/academic-senate ● email: asenate@ccsf.edu

Curriculum • Degree Requirements • Grading Policies • Program Development • Student Prep & Success • Governance Accreditation • Professional Development • Program Review • Planning & Budgeting Processes • Others as agreed

## **CCSF Academic Senate Executive Council Agenda**

Wednesday, August 19, 2015, 2:30 - 5:00 p.m.

Ocean Campus, MUB 140

Please find links to all supporting documentation at the <u>Various Draft Resolutions</u> Page.

- I. Call to Order 2:30
- II. Adoption of Agenda (1 min) 2:31
- III. Public Comment (10 min) 2: 32

This portion of the meeting is reserved for persons desiring to address the Senate on matters not on the agenda. No actions will be taken. Each individual is limited to two minutes.

- IV. Officers' Reports (10 min) 2:42
- V. Consent Agenda

None this time

- VI. Appointments
  - A. Committee on Committee elections Dana Jae Labrecque (10 min) 2:52
  - B. Bookstore Board of Directors Nomination Lillian Marrujo-Duck (5 min) 3:02
- VII. Old Business
  - A. PGC Operational Guidelines Review 1st Read Lillian Marrujo-Duck (10 min) 3:07
  - B. Equity Plan Tracy Burt
    - 1. Current/Pending SES Committee Recommendations vote (20 min) 3:17
    - 2. SEP Activities Update (10 min) **3:37**

## VIII. New Business

- A. Naming of the Football Stadium Kristin Charles (10 min) 3:47
- B. Program Review Changes 1st Read Pam Mery (25 min) 3:57
- C. Awards & Recognitions Workgroup Dana Jae Labrecque (5 min) 4:22
- D. Faculty Travel Allocations Update Lillian Marrujo-Duck
- IX. Reports
  - A. EASE Plan Lisa Romano (8 min) 4:27
  - B. AB86 Update Wendy Miller (5 min) 4:35
  - C. Perkins Update Wendy Miller (5 mi) 4:40
  - D. Accreditation Update Lillian Marrujo-Duck (5 min) 4:45
- X. Open Forum (10 min) **4:50**
- XI. Adjournment: Welcome to Fall 2015! 5:00

Next Academic Senate Meeting Wednesday, September 2, 2015, 2:30-5:00 Chinatown, Rm. 402 Committee on Committees 2:00-2:30